BeogradLazarevacVesti

Milion dinara gradskih podsticaja pekari “Pajić“ iz Stepojevca

Predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić posetio je pekaru “Pajić“ u Stepojevcu, koja je putem podsticajnih programa iz budžeta Grada Beograda dobila subvencije u visini od milion dinara za kupovinu četiri mašine u proizvodnom lancu pekare.

Pekara

Predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić naglasio je značaj podrške GO Lazarevac, i istakao da je jedan od uslova bio otvaranje novih radnih mesta. Sinđelić je pozvao sve zainteresovane da apliciraju i učestvuju u javnim pozivima GO Lazarevac, Grada Beograda i Vlade Srbije i na taj način unaprede svoju proizvodnju.

Proizvodnja

Pekarska oprema, odnosno četiri mašine u proizvodnom lacu vredne 1 200 000 dinara, od kojih je iz gradskog budžeta subvencionisano milion, a vlasnik uložio 200 hiljada, isporučena je pekari “Pajić“ iz Stepojevca.

Secenje hleba

Pogon je obišao predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić sa saradnicima i još jednom naglasio da rukovodstvo opštine pruža punu podršku svima koji žele da apliciraju za podsticajna sredstva u cilju razvoja svih privrednih grana.

Predsednik-obisao-pekaru-u-Stepojvecu

Član veća GO Lazarevac zadužen za poljoprivredu Nenad Bačanac podsetio je da je ovo samo još jedan u nizu projekata iz subvencija grada Beograda i izrazio zadovoljstvo zbog uspešne saradnje na svim nivoima vlasti.

Pekara-Pajic

Po rečima vlasnika pekara “Pajić“ svojim pecivom i lepinjama snabdeva sve veće ugostiteljske objekte i restorane brze hrane u Lazarevcu, Barajevu i okolini, a nova oprema će povećati kapacitete i stvoriti mogućnost za proširenje tržišta.

Nova linija će početi sa radom od 1. septembra a ovim mašinama stvorile su se mogućnosti da pekara “Pajić“ počne proizvodnju i različitih vrsta smrznutog peciva. Na ovaj način stvaraju se mogućnosti za konstantno uvećanje broja radnika, što je i jedan od ciljeva subvencionisanja privrede.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA