BeogradLazarevacObrenovacVestiZdravlje

Ministaka Zorana Mihajlović pozvala građane da se vakcinišu

Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović pozvala je građane Srbije da se vakcinišu i sačuvaju svoje zdravlje i na taj način pomognu ekonomskom razvoju Srbije. Ona je novinarima u Obrenovcu, nakon obilaska radova na izgradnji postrojenja za odsumporavanje dimnih gasova u Termoelektrani “Nikola Tesla A”, rekla da je vakcinacija jedan od osnovnih uslova da radimo i naglasila da država koja ne radi može biti suočena sa ekonomskim problemima.
Zorana Mihajlović
Zorana Mihajlović

Nakon obilaska radova na izgradnji postrojenja za odsumporavanje u obrenovačkoj Termoelektrani “Nikola Tesla A”, ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je novinarima da sva gradilišta u našoj zemlji rade, te da je tako bilo i tokom prošle godine, a da ovo gradilište u Obrenovcu radi u dve smene. Naglasila je da je veoma važno da se građani vakcinišu i na taj način sačuvaju svoje zdravlje, ali i ekonomiju Srbije.

TENT Obrenovac

Ministarka Mihajlović je rekla da je najvažniji zadatak naše zemlje, tokom predsedavanja Energetskoj zajednici, energetska tranzicija. Podsetila je i da su pripremljena četiri nova zakona, među kojima je onaj o obnovljivim izvorima energije.

Ova godina je ključna za donošenje određenih odluka u oblasti energetike, koji mogu da nam obezbede budući zeleni razvoj, zaključila je ministarka Mihajlović.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA