BeogradLazarevacVesti

Ministar Ivica Dačić otvorio zgradu za Upravne poslove MUP-a

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovao je otvaranju objekta za Upravne poslove za potrebe MUP-a u Lazarevcu. Nekadašanja prva zgrada opštine, na inicijativu predsednika opštine rekonstruisana je i pretvorena u zgradu za Upravne poslove MUP-a i predata istoj na korišćenje. Površine je 600 kvadrata i poseduje sve neophodne uslove za rad sa strankama. Pre otvaranja ovog objekta, ministar Dačić obišao je i Vatrogasni dom, kao i Policijsku stanicu. Rekao je ovom prilikom da je neophodno da se što pre izgradi nova zgrada MUP-a, jer su uslovi u kojima trenutno rade pripadnici Policijske stanice Lazarevac neadekvatni.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovao je otvaranju objekta za Upravne poslove u Lazarevcu. Nekadašnja zgrada opštine, koja je sada rekonstruisana i pretvorena u zgradu za Upravne poslove MUP-a, predstavlja značajan korak ka poboljšanju uslova rada za pripadnike policije i omogućava lakšu komunikaciju sa građanima. Površina od 600 kvadratnih metara pruža dovoljno prostora za sve potrebne administrativne aktivnosti, dok su prostorije opremljene sa svim neophodnim uslovima za rad sa strankama.

Ministar Dačić nije samo prisustvovao otvaranju ovog objekta, već je i prethodno obišao Vatrogasni dom i Policijsku stanicu, pokazujući brigu za sve segmente bezbednosti u lokalnoj zajednici. Njegova izjava o neophodnosti izgradnje nove zgrade MUP-a dodatno naglašava važnost pružanja adekvatnih uslova za rad pripadnicima policije, ističući trenutne nedostatke u kojima rade.

Nastavak ulaganja u infrastrukturu MUP-a od strane Vlade obećava bolje uslove za rad policije, što direktno doprinosi efikasnosti i sigurnosti lokalnih zajednica.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA