BeogradLazarevacVesti

Podela besplatnih auto sedišta za bebe rođene u novembru i decembru 2023. godine

U skupštinskoj sali Gradske opštine Lazarevac nastavljena je akcija podele besplatnih auto sedišta roditeljima čije su bebe rođene u novembru i decembru 2023. godine. Ova akcija ima za cilj da pomogne novim roditeljima u obezbeđivanju bezbednog prevoza njihovih najmlađih članova porodice. Čestitamo svim roditeljima na prinovama i apelujemo na njih da koriste ova auto sedišta u skladu sa zakonskim propisima, kako bi obezbedili maksimalnu sigurnost svojoj deci, poručio je predsednik opštine Bojan Stević.

Opština Lazarevac je u prethodne dve godine značajno doprinela bezbednosti dece i podršci roditeljima kroz različite akcije i programe. Do sada je podeljeno ukupno 2150 besplatnih auto sedišta i 1300 kolica za novorođenčad. Ove aktivnosti imaju za cilj da pomognu roditeljima u najosetljivijim trenucima, kada im je svaka vrsta pomoći dobrodošla, i da unaprede kvalitet života naših najmlađih sugrađana.

Pozivamo sve roditelje da redovno prate informacije o akcijama i da se uključe u programe podrške koji su dostupni. Gradska opština želi da bude pouzdan partner svojim građanima i da zajednički rade na stvaranju boljih uslova za život u našoj opštini.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA