Lajkovac

Moto skup na Kolubari

Ovog vikenda, od petka do nedelje, u Lajkovcu se održava 4. Internacionalni moto skup na Kolubari, čiji je rganizator Moto klub “TNT” Lajkovac. Skup motorista je već u petak uveče na obali reke Kolubare, pored “Jolića” vodenice.

Očekuje se preko hiljadu bajkera iz Srbije i bivših država Jugoslavije. MK “TNT” Lajkovac je, zapravo, domaćin 15. turističkog moto-relija u organizaciji Moto asocijacije Srbije, koji traje od 29. jula do 4. avgusta, a završava se skupom u Lajkovcu. Svi dosadašnji moto skupovi u Lajkovcu bili su odlično organizovani i masovno posećeni, tako da bajkeri rado pohode Lajkovac i provode vreme na Kolubari.

Kolubara-Lajkovac-1

Prostor oko Jolića vodenice na Kolubari pokazao se sjajnom alternativom za organizovanje velikih skupova na otvorenom. Okupljanje bajkera na Kolubari uvek prati prava rok svirka, a ove godine je više bendova nego inače. U petak će nastupati Momo bend – Vršac, Nezvanična verzija – Aranđelovac i Evolution – Beograd, dok u subotu sviraju Dangube bend – Kruševac, Epilog bend – Kragujevac i Lock‘n’Rock – Beograd.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA