Na 10. smotri folklora 400 veterana u subotu na sceni CZK Lazarevac

Veterani Kulturno umetničkog društva „Dimitrije Tucović“ organizuju tradicionalnu, desetu smotru veterana folklora Srbije. Koncert će biti održan u subotu 16. marta u Centru za kulturu Lazarevac sa početkom od 17 časova i 30 minuta. Na smotri će učestvovati oko 400 veterana iz 20 ansambala cele Srbije.

Veterani Kulturno umetničkog društva „Dimitrije Tucović“ Lazarevac ponosni su na jubilej i istrajnost jer su uspeli da očuvaju smotru folklora veterana svih ovih godina. Ove godine publici će se predstaviti 20 ansambala iz gotovo cele Srbije ali i lokalni ansambli iz naše opštine i Lajkovca.

Ovom prilikom veterani „Dimitrija Tucovića“ neće nastupati već će biti u ulozi domaćina kako bi na pravi način igrači bili ugošćeni u Lazarevcu. Organizatori se nadaju da će i ovaj put sala Centra za kulturu biti puna kao i ranijih godina.

Smotru folklora će otvoriti predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić a nakon koncerta u restoranu „Grand A“ u Vreocima za sve goste biće upriličena svečana večera. Veterani KUD „Dimitrije Tucović“ u narednom periodu imaju u planu nastupe u Bogatiću, Topoli i Raškoj.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA