LazarevacVesti

Na 13. sednici Izvršnog odbora lazarevački penzioneri o uglju i zimnici

Udruženje penzionera opštine Lazarevac održalo je 13. sednicu Izvršnog odbora na kojoj su teme bile upis uglja i zimnice za članove ove organizacije. Članovi udruženja razmatrali su i plan aktivnosti programa manifestacije “Oktobar, mesec starih” a zbog epidemije koronavirusa, lazarevački penzioneri organizovaće samo podelu didaktičkog materijala mališanima iz vrtića, kaže Slobodan Petrović predsednik ove organizacije.

Udruženja penzionera opštine Lazarevac

Nakon sastanka sa predsednikom opštine Bojanom Stevićem i obećanja direktora RB “Kolubara”, lazarevački penzioneri isporuku uglja i rešavanje ovog pitanja očekuju do kraja ovog meseca, kaže za RTV Gem Slobodan Petrović, predsednik udruženja. Na Izvršnom izboru, bilo je reči i o nabavci zimnice.

Slobodan Petrović
Slobodan Petrović

Upis uglja i zimnice vrši se u prostorijama Udruženja i mesnim organizacijema. Uslovi su isti kao i prošle godine. Cena je ostala ista, za tonu sirovog uglja penzioneri će izdvojiti 3.500 dinara a za suvi ugalj 8.000 dinara.

Sednica Izvršnog odbora Udruženja penzionera

Penzioneri sa najnižim primanjima u narednom periodu mogu očekivati i pakete pomoći od Udruženja, kaže Slobodan Petrović.

Lazarevački penzioneri

Oktobar je mesec posvećen našim najstarijim sugrađanima a zbog aktuelne pandemije izostaće redovan program i bazari zdravlja. Članovi udruženja dodaju da će u okviru ovog programa najverovatnije posetiti lazarevačke vrtiće i deci darovati didaktički materijal.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA