BeogradLazarevacSportVesti

Na stadionu Kolubare snage će danas odmeriti FK Radnički iz Rudovaca i FK Mladost iz Cvetovca

Stadion FK Kolubara u sredu 23. i 30. maja biće domaćin dva kupa. Finale Kupa na području Fudbalskog saveza opštine Lazarevac biće održano u sredu 23. maja, kada će na stadionu Kolubare snage odmeriti FK Radnički iz Rudovaca i FK Mladost iz Cvetovca. Na konferenciji za medije izvučen je i domaćin ovog duela a Radnički će ugostiti favorita ovog meča, Mladost iz Cvetovca. Finale Kupa na teritoriji Grada Beograda zakazano je za sredu 30. maj, kada će na domaćem terenu FK Kolubara ugostiti klub BSK iz Borče.

Konferencija

Fudbalski savez GO Lazarevac organizovao je konferenciju za medije povodom ova dva sportska događaja. Finale kupa na teritoriji opštine Lazarevac najavljeno je za 23. maja. Dušan Jevremović, član upravnog odbora FS opštine Lazarevac pozvao je sugrađane da u što većem broju podrže fudbalere i dođu na stadion Kolubare.

Dušan-Jevremović,-član-Upravnog-odbora-FS-Lazarevac
Dušan Jevremović, član Upravnog odbora FS Lazarevac

Nemanja Ivanović, član Upravnog odbora FS opštine Lazarevac izvukao je domaćine duela a Radnički iz Rudovaca, na stadionu Kolubare ugostiće favorite, Mladost iz Cvetovca. On je ovom prilikom najavio i meč Kolubare i BSK-a iz Borče.

Nemanja-Ivanović,član-Upravnog-odbora-FS-Lazarevac-
Nemanja Ivanović, član Upravnog odbora FS Lazarevac

Predsednik kluba Radnički iz Rudovaca, pozdravio je sve učesnike ovog Kupa. Napomenuo je da prednost daju favoritu ali da se neće tako lako predati.

Žikica-Stojanović,-predsednik-FK-Radnički-Rudovci
Žikica Stojanović, predsednik FK Radnički Rudovci

Novi trener Nebojša Jovanović doneo je i dobru atmosferu ekipi. Tri nedelje je na poziciji trenera FK Radnički. Prednost je dao ekipi Cvetovca ali očekuje da će igrači biti u potpunosti spremni za ovaj duel.

Nebojša-Jovanović,-trener-FK-Radnički-Rudovci
Nebojša Jovanović, trener FK Radnički Rudovci

Kapiten Vlada Đurđević kaže da Finale kupa igraju već dve godine za redom. Zahvalio je svim igračima i upravi kluba na dosadašnjim rezultatima.

Vlada-Đurđević,-kapiten-FK-Radnički-Rudovci
Vlada Đurđević, kapiten FK Radnički Rudovci

Favorit meča svakako je Mladost uz Cvetovca. Sportski direktor ove ekipe ističe da je ovaj meč svakako dobar za odmeravanje snaga dva kluba i da očekuje da će njegov klub osvijiti trofej.

Srđan-Krsmanović,-sportski-direktor-FK-Mladost-Cvetovac
Srđan Krsmanović, sportski direktor FK Mladost Cvetovac

Sa njim se slaže i Miša Jeremić, sekretar kluba. I on je pozvao sve Lazarevčane da u što većem broju dođu na stadion Kolubare i podrže svoje favorite.

Finale Kupa na teritoriji Grada Beogarada zakazano je za sredu 30. maj, kada će na domaćem terenu FK Kolubara ugostiti klub BSK iz Borče.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA