BeogradLazarevacVesti

Nagrađena 73 najbolja studenta opštine Lazarevac

Studenti sa prosečnom ocenom većom od 8,5 potpisali su u velikoj sali GO Lazarevac ugovore o dodeli nagrada sa zamenikom predsednika GO Lazarevac Milojem Živanovićem. U skladu sa javnim pozivom koji je raspisao Savet za obrazovanje GO Lazarevac nagrađeno je pedeset četvoro studenata sa prosečnom ocenom 8,5 i 19 sa prosečnom ocenom 9,5. Iznos nagrada je preko 55 odnosno 60 hiljada dinara.

Najbolji-studenti-4

Miloje-Živanović
Miloje Živanović

Na ovogodišnjem javnom pozivu koji je raspisao Savet za obrazovanje GO Lazarevac kriterijume za novčanu naknadu ispunilo je sedamdest troje studenata sa prosečnom ocenom preko 8,5. Prilikom potpisivanja ugovora obratio im se zamenik predsednika GO Lazarevac Miloje Živanović koji je naglasio da je za njega ovo veoma emotivan trenutak jer stoji pred mladima koji će u budućnosti preuzeti vođenje grada, Živanović je istakao da je siguran da će Lazarevac biti u sigurnim rukama.

Marko-Mijušković
Marko Mijušković

Marko Mijušković predsednik Saveta za obrazovanje GO Lazarevac naglasio je da će rukovodstvo opštine nastojati da i tokom narednih godina obezbedi sredstva za ovu vrstu nagrada i zahvalio se svima koji su doprineli da sredstva za ovu namenu budu izdvojena.

Najbolji-studenti-3

Obezbeđena sredstva za nagradu studentima su na nivou prošlogodišnjih, preko 55 000 dinara dobili su oni sa prosečnom ocenom preko 8,5 a studenti sa prosečnom ocenom 9,5 dobili su preko 60 000 dinara.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA