BeogradLazarevacVesti

Nagrađeni nosioci Vukovih diploma: Oni su ponos našeg grada

U sali skupštine GO Lazareavc organizovan je prijem za učenike osnovnih i srednjih škola koji su nosioci Vukovih diploma i učenici generacije. Predsednik opštine Bojan Stević uručio je učenicima prigodne poklone i poželeo im puno uspeha u životu. Rekao je ovom prilikom da su oni ponos našeg grada i da će se opštinsko rukovodstvo truditi da uvek pomaže mlade i talentovane ljude željne znanja. Ove godine na teritoriji GO Lazarevac ukupno je 68 učenika sa Vukovom diplomom i čak 14 učenika koji su u svojim školama izabrani za đake generacije. Oni su od opštine na poklon dobili vredne poklone, knjige, tablete i laptop računare.

Znanje rađa još znanja a ulaganje u isto svakako je najbolja investicija za budućnost. GO Lazarevac ima čime da se podiči i pohvali a ove godine iz 14 škola na teritoriji naše opštine, sa odličnim uspehom tokom osmogodišnjeg i srednjeg obrazovanja izašlo je 68 učenika. Njih 14 pored toga što su nosioci Vukove diplome i najbolji su učenici u svojim školama. GO Lazarevac u želji da motiviše svoje mlade sugrađane ali da im pokaže da itekako brine o njima, organizovala je prijem učenika a predsednik Bojan Stević nagradio ih je knjigama i prigodnim poklonima.

Dobitnici Vukove diplome dobili su na poklon knjige, đaci generacije u osnovnim školama tablete i paket knjiga a srednjoškolci laptopove i knjige. Mali znak pažnje ali i svakako podrška da radite još više i da opravdate poverenje vaših roditelja, nastavnika i profesora koji su vam utkali put i postavili temelje za dalje školovanje, rekao je predsednik opštine i najavio da će rukovodstvo i narednih godina raditi na poboljšanju uslova u školama.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA