Završen Vidovdanski turnir u malom fudbalu u Arapovcu

Proglašenjem pobednika i dodelom priznanja završen je tradicionalni Vidovdanski turnir u malom fudbalu, koji već petu godinu organizuje FK Arapovac uz podršku mesne zajednice, GO Lazarevac i Sindikata Kolubare. Turnir je trajao 11 dana a pored fudbala pratila su ga i druga takmičenja i igre, koje su i ove godine okupile veliki broj posetilaca. Prvo mesto na turniru osvojila je ekipa „Pečenjara Petrović“, vicešampionsko mesto tim „Sensei“, dok su treće plasirani bili članovi ekipe „Rekreativci“. Nagrade su i ove godine dobili najbolji golman, strelac i mvp turnira.
Pobednički tim "Pečenjari Petrović"
Pobednički tim „Pečenjari Petrović“

Tradicionalni Vidovdanski turnir u malom fudbalu, koji organizuje FK Borac iz Arapovca, ove godine održan je po peti put. Kotizacija za učešće na turniru bila je 6000 dinara, a glavna nagrada osvajaču, pored pehara bila je i novčana u iznosu od 80. 000 dinara. Veliku podršku organizaciji turnira pružila je Mesna zajednica Arapovac, GO Lazarevac i Sindikat Kolubare.

Pored nadmetanja u malom fudbalu, tokom trajanja turnira organizovani su i drugi programi, a birani su i najbolji takmičari u spremanju gulaša, nadvlačenju konopca i drugim disciplinama.

Ekipa "Rekreativci" 3.mesto
Ekipa „Rekreativci“ 3.mesto

U planu je da sledeće godine još više omasovimo manifestaciju a zahvaljujući brojnim sponzorima i našim meštanima, uspeli smo da i ove godine ogranizujemo turnir na kojem su pored lokalnih, učestvovale ekipe i gosti iz drugih gradova, kaže jedan od organizatora.

Pobedničkom timu „Pečenjari Petrović“ uručen je pehar i novčana nagrada. Njhov golman Stevan Pantelić jedan je i od organizatora turnira i dugogodišnji učesnik. Drugo mesto osvojio je tim „Sensei“, dok je treće mesto pripalo „Rekreativcima“ koji su po prvi put učestvovali na turniru u Arapovcu.

Turnir je i ove godine, pored sportskih i drugih nadmetanja, imao i bogat kulturno umetnički program.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA