Najava humanitarnog koncerta za lečenje Marine Višnjić

Sa željom do pobedi u najvažnijoj životnoj borbi kolege i prijatelji naše teško bolesne sugrađanke Marine Višnjić, organizuju humanitarni koncert u sredu 28. novembra u klubu ‘’London’’. Učešće je najavilo preko 20 izvođača, a ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Centra za kulturu Lazarevac.

Organizatori ove humanitarne akcije uputili su apel svim ljudima dobre volje da kupovinom ulaznice, donacijom u humanitarne kutije sa Marininim imenom, koje su postavljene širom grada ili uplatom na žiro račun omoguće njeno dalje lečenje u Nemačkoj.

Odlučni u želji da joj kroz emotivnu, finansijsku i svaku drugu vrstu podrške pomognu da istraje u borbi sa opakom bolešću, kolege, prijatelji i članovi porodice naše sugrađanke Marine Višnjić organizovali su brojne humanitarne akcije tokom kojih su lazarevčani već pokazali svoju humanost. Ovoga puta neophodna su mnogo veća sredstva za lečenje u Nemačkoj, zbog toga je i organizacija humanitarne žurke koja će biti održana 28.  novembra u klubu ‘’London’’ sveobuhvatnija. Učešće je najavio veliki broj izvođača, a apel da prisustvuju događaju upućen je svim sugrađanima.

Nakon lečenja u Srbiji i Makedoniji, Marini Višnjić su sada neophodna sredstva za presudnu zdravstvenu bitku u Nemačkoj.

Sve informacije vezane za humanitarnu akciju čiji je cilj pomoć u lečenju Marine Višnjić mogu se pronaći na fb stranici ‘’Ko daje ima’’, a svi koji žele mogu pomoći i uplatom na račun ERSTE BANKA 340-32079064-27.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA