Najava majskog programa u Centru za kulturu

Bogat kulturni program zaposleni u Centru za kulturu Lazarevac pripremili su za maj mesec, što nije bio slučaj u prethodnom periodu, rekla je direktorka Stela Stanišić. Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, u maju nas očekuje raznovrstan filmski i pozorišni program, dok će ljubitelji latino zvuka imati priliku da uživaju na koncertu kubanskog benda Igora Vince. Ovaj događaj poklon je grada Beograda, a ulaz za sve zainteresovane će biti slobodan.

Najmlađe gledaoce u Centru za kulturu 12. maja očekuje edukativna predstava „Marko u zemlji igračaka“ koja podstiče razvijanje mašte i kreativnosti, dok će odrasli biti u prilici da 19. maja pogledaju komediju „Žena mog muža“, igranu po tekstu Saše Pantića, izjavila je Stela Stanišić.

Već tradicionalno u Modernoj galeriji od 12. do 19. maja biće održana Noć muzeja, manifestacija koja iz godine u godinu privlači sve veći broj zainteresovanih posetilaca.

U prethodnom periodu zbog pandemije koronavirusa, aktivne su bile mere o ograničenom broju posetilaca koje su i dalje na snazi. Direktorka Stela Stanišić se nada povoljnijoj epidemiološkoj situaciji kako bi Centar za kulturu svoje sadržaje i programe što bolje i kvalitetnije predstavio sugrađanima.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA