BeogradLazarevacVesti

Najava manifestacije „Pratimo godišnja doba“

Planinarsko društvo „Vis“ u saradnji sa Gradskom opštinom Lazarevac u subotu 19. juna u devet sati organizuje letnju manifestaciju „Pratimo godišnja doba – šetamo za zdravlje“ pod sloganom „Letu u zagrljaj“. Učesnici će se ovom prilikom okupiti na platou ispred opštine.  U ovoj izletničkoj šetnji najveći broj učesnika će biti učenici osnovnih i srednjih škola, ali i veliki broj članova planinarskog društva.

Najava akcije Šetajmo za zdravclje

U cilju promocije zdravih stilova života i fizičke aktivnosti planinarsko društvo “Vis“ organizuje izletničku šetnju pod nazivom “Pratimo godišnja doba – šetajmo za zdravlje“ pod sloganom „Letu u zagrljaj“. Prema rečima Verice Vasiljević predsednice planinarskog društva „Vis“, 9. juna obeležen je značajan jubilej planinarskog saveza Srbije, 120 godina od osnivanja, pa se tim povodom i organizuje ova letnja manifestacija.

PD Vis u opštini Lazarevac

U subotu, 19 juna krenuće se u šetnju  pripremljenim stazama izjavio je Jovan Arsenijević, član planinarskog društva „Vis“. Veliku zahvalnost iskazao je gradskoj opštini Lazarevac, napominjajući da imaju veliku podršku i pomoć od lokalnog rukovodstva.

Član veća Nikola Marinković pozvao je sve građane da učestvuju u ovoj akcijji i na taj način proslave 120 godina planinarstva u Srbiji.

PD Vis

Profesor u OŠ „Knez Lazar“ Čedomir Todorčević izrazio je potrebu da se sredi jedna staza za kros, za buduća opštinska takmičenja.

Pešačka akcija „Pratimo godišnja doba – šetajmo za zdravlje“ organizuje se prvenstveno u cilju da kroz afirmaciju zdravih stilova života, fizičkih aktivnosti i druženja u prirodi animira najmlađe da se bave sportom i rekreacijom.  GO Lazarevac je i pokrovitelj manifestacije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA