Da li ste spremni za „Stubičke staze zdravlja“?

Planinarsko društvo „Vis“, u okviru svojih redovnih aktivnosti organizuje 19. juna akciju za najmlađe, šetnju nedavno markiranim „Stubičkim stazama zdravlja“. Ovo društvo tradicionalno dva puta godišnje organizuje i prolećnu i jesenju planinarsku šetnju.

Mladi planinari, arhiva

U okviru svojih redovnih aktivnosti, planinarsko društvo „Vis“ 19. juna organizuje šetnju „Stubičke staze zdravlja“, koje su nedavno markirane u saradnji sa mesnom zajednicom. Prema rečima Miroslava Davidovića, direktora OŠ „Dule Karaklajić“, ove šetnje osim što su korisne za zdravlje učesnika, ostaju planinarima u lepom sećanju.

Miroslav Davidović
Miroslav Davidović

Jedan od inicijatora uvođenja planinarstva u školsku u nastavu je Planinarsko društvo „Vis“, izjavio je za televiziju Gem Miroslav Davidović i dodao da se u budućnosti planiraju masovne akcije, kao što su biciklijada i šetnje kroz prirodu.

PD "Vis"

Svi zaineresovani za organizovane šetnje mogu kontaktirati članove Planinarskog društva „Vis“ putem društvenih mreža, ili u njihovim prostorijama koje se nalaze ispod tribina gradskog stadiona u Lazarevcu, svakog ponedeljka i četvrtka.

Planinarsko društvo „Vis“ postoji već 22 godine. Osnivači ovog društva su entuzijasti i zaljubljenici u prirodu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA