BeogradLazarevacVesti

Najuspešnija godina za Karate klub „Kolubara“

Karate klub „Kolubara“ ostvario  je zapažene rezultate na takmičenjima od početka godine a kako nam kažu u ovom klubu, ovo je jedna od najuspešnijih sezona od kada su u ujedinjenom WKF karateu. Karate klub „Kolubara“ u ovoj sezoni imao je reprezentativce od pionira do seniora a po uspehu posebno se izdvajaju Ilija Radonjić, Milovan Todorović, Uroš Ivković i Natalija Sinđelić, koja je po treći put zaredom proglašena za sportistkinju godine GO Lazarevac.

Karate Kolubara

Trud, vredan rad i predanost, ključ su uspeha u svakom sportu. Ukoliko marljivo radite sigurno možete očekivati rezultate a članovi Karate kluba „Kolubara“ svakako su dobar primer posvećenog rada trenera ali i truda karatista.

Karatisti Kolubare

Ovaj klub trenutno ima preko 120 članova i nekoliko takmičara koji svojim uspehom klub predstavljaju na najbolji način. Ova godina i sezona svakako je jedna od najuspešnijih u klubu, kaže Čedomir Sinđelić, trener i dodaje da su takmičari Karate kluba „Kolubara“ gotovo na svim takmičenjima ostvarili neki rezultat.

Čedomir Sinđelić
Čedomir Sinđelić

U klubu treniraju mališani od četiri godine pa na dalje. Natalija Sinđelić članica je kluba od malena. Odrasla je u Karate klubu „Kolubara“ i jedna je od trofejnijih sportistkinja u klubu. Natalija je u prošloj godini bila vicešampionka Balkana i države. Dobri rezultati u kontinuitetu doprineli su tome da treću godinu zaredom Natalija osvaja priznanje za najbolju sportistkinju GO Lazarevac. Završila je takmičarski deo karijere a planovi su joj da se u narednom periodu bavi trenerskim poslom.

Natalija Sinđelić
Natalija Sinđelić

Najteži deo ali i svakako najlepši u klubu ima trener Marko Marković. Pred toga što trenira sve grupe, Marko vodi najmlađu grupu budućih majstora i karate šampiona.

Marko Marković
Marko Marković

Mlade nade svakog dana stasavaju u Karate klubu „Kolubara“ a njihovi treneri kažu da će mnogi od njih biti budući šampioni. I sami su puni ambicije i volje i kažu nam da najviše uživaju u borbama i katama.

Karate klub Kolubara mlade nade

Karate klub “Kolubara” u Lazarevcu postoji skoro pet decenija. Kroz klub je prošlo nekoliko hiljada vrhunskih sportista a nove nade trenutno vežbaju pod okriljem  trenera Dragana i Čeodmira Sinđelića, ali i Marka Markovića koji radi sa mlađima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA