BeogradLazarevacVesti

Nastavljena podela kolica za bebe rođene u junu i julu mesecu

U svečanoj sali GO Lazarevac nastavljena je podela poklon kolica sa nosiljkom za bebe rođene u junu i julu mesecu. Poklon kolica roditeljima koji su se prijavili na Javni poziv uručili su predsednik opštine Bojan Stević i član Veća Zoran Živanović. Opština će do kraja godine nastaviti podelu kolica ali i poklon sedišta za koje će biti raspisan uskoro i Javni poziv. Od 01. septembra učenici će dobiti besplatne udžbenike a deca do sedam godina besplatan vrtić, potvrdio je predsednik Stević.

U cilju pružanja podrške porodicama, opština Lazarevac je pokrenula inicijativu koja je do sada rezultirala podelom preko 500 kolica za bebe. Poklone je zvanično uručio predsednik opštine Bojan Stević koji je istakao značaj ove inicijative i izrazio svoje zadovoljstvo što opština može da pruži ovakvu podršku mladim porodicama u ovim izazovnim vremenima.

Podela kolica za bebe je samo deo šireg plana podrške parovima i porodicama u Lazarevcu. Nastavak ove akcije se planira tokom narednih meseci, sa ciljem da se obuhvati što veći broj roditelja ali i da se pored kolica nastavi podela i autosedišta.

Predsednik je iskoristio priliku da podseti roditelje da će od prvog septembra udžbenici biti besplatni kao i vrtići. Pored ovog načina i vida pomoći za parove i decu, opština nastavlja i sa ulaganjem u infrastrukturne objekte u kojima borave naši najmlađi sugrađani.

Ova inicijativa opštine Lazarevac svakako predstavlja inspirativan primer kako lokalna zajednica može da se udruži i pruži podršku svojim članovima u važnim trenucima života, kao što je dolazak novog člana porodice.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA