Nebojša Stefanović posetio opštinu Lazarevac

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetio je GO Lazarevac. Stefanović se sastao sa predsednikom GO Lazarevac Bojanom Stevićem i njegovim saradnicima. Tokom sastanka bilo je reči o realizovanim projektima ali i onima koji su u toku. Pored zgrade nove Policijske stanice, Stefanović je najavio i značajne infrastrukturne projekte. Izgradnju kružnog toka kod Očage, kao i petlje kod Županjca koja će spojiti  autoput “Miloš Veliki“ i koridor “Vožd Karađorđe“.  Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević naglasio je da će u saradnji sa Vladom Republike Srbije i Kabinetom predsednika Srbije  biti rešen problem vodosnabdevanja.

stefanović 1

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je GO Lazarevac i sastao se sa predsednikom Bojanom Stevićem i njegovim saradnicima. Stefanovićevom posetom nastavljena je dugogodišnja saradnja i podrška potpredsednika Vlade rukovodstvu opštine na realizaciji brojnih projekata. Tokom sastanka bilo je reči o završetku dosadašnjih kapitalnih projekata, ali i o planovima za budućnost. Ministar Stefanović, koji je prvi obećao građanima Lazarevca izgradnju petlje auto-puta u Županjcu, sada je najavio kružni tok kod jezera Očaga ali i novu zgradu Policijske stanice.

Nebojša Stefanović
Nebojša Stefanović

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević zahvalio se ministru Stefanoviću na poseti. Predsednik je istakao da će prioritet u narednoj godini biti rešavanje problema vodosnabdevanja. Napore GO Lazarevac da se ovaj decenijski problem reši podržao je predsednik Srbije i njegov Kabinet naglasio je Stević.  Ovaj projekat podržavaju Vlada Republike Srbije i Grad Beograd, dodao je predsednik opštine Lazarevac.

Bojan Stević
Bojan Stević

Predsednik GO Lazarevac izrazio je nadu da će 2021. godine biti započeta izgradnja Policijske stanice u Lazarevcu. Ovaj objekat će sigurno olakšati posao zaposlenima u Policijskoj stanici ali i građanima koji koriste usluge Policijske uprave, pre svega kada je reč o prostorijama za upravne poslove gde se izdaju dokumenta, istakao je Stević.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Nebojša Stefanović posetio opštinu Lazarevac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA