BeogradLazarevacVesti

Početak grejne sezone u Lazarevcu

Niske temperature ubrzale su početak grejne sezone. Radijatori u Lazarevcu su topli i pre zvaničnog početak grejne sezone koji je 15. oktobra. Najveći broj kvarova na mreži evidentira se tokom prvih dana sezone, podsetio je direktor JP Toplifikacija Vukašin Janjević i istakao da se svi kvarovi saniraju u roku od par sati ili najkasnije jedan dan. Cena grejanja se neće menjati ni ove godine. Kapaciteti mreže i same toplane su oko 8 000 korisnika i za sada većih mogućnosti za proširenje nema.

toplifikacija 1

Hladni dani tokom oktobra i ove godine su ubrzali početak grejne sezone. Nakon sedam meseci neprekidnog rada i samo četiri meseca pauze toplifikacioni sistem u Lazarevcu  ponovo je u funkciji.

Preko 8 miliona dinara profit JP ''Toplifikacija''Iz JP Toplifikacija je građevinska sezona koju je obeležila realizacija velikog projekta, rekonstrukcija toplifikacione mreže u ulici Janka Stajčića. Pored investicionog održavanja i manjih radova na rekonstrukciji, proširenja mreže nije bilo. U saradnji sa Toplanom u Vreocima očekuje se da se u narednom periodu stvore uslovi za proširenje mreže.Što se cene grejanja tiče, građani mogu da budu spokojni, jer promene neće biti.

Vukašin Janjević direktor JP ''Toplifikacija''
Vukašin Janjević direktor JP “Toplifikacija“

Ova grejna sezona je u skladu sa  svim propisanim merama borbe protiv korona virusa. Kako se očekuje većih problema neće biti. Svi eventualni kvarovi ne toplifikacionoj mreži koji prate početak ove grejne sezone biće sanirani u najkraćem mogućem roku rekao je direktor Vukašin Janjević i zamolio korisnike za strpljenje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Početak grejne sezone u Lazarevcu

  • Kod nas u Svetog Save su i dalje hladni.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA