BeogradLazarevacVesti

Neka bude šta bude (samo da je muško) – pretpremijera u Lazarevcu

     Duo komedije “Neka bude šta bude“ (samo da je muško)  imala je svoju pretpremijeru u Centru za kulturu Lazarevac. Glavne uloge tumače Sandra Bugarski i Vladan Savić, akteri mega popularne serije “Igra sudbine“.  Tekst i režiju predstave je potpisao Vladan Savić. Sudeći po pretpremijeri u nikada za epidemiološke uslove punijoj sali Centra za kulturu Lazarevac predstava je publici naterala suze na oči, bilo zbog smeha  ili emotivnih i dirljivih momenata.  Nakon lazarevačke predstavu će premijerno 6. marta moći da pogleda i beogradska publika u Akademiji 28.

predstava 1Pretpremijera duo komedije “Neka bude šta bude“ (samo da je muško) održana je na velikoj sceni Centra za kulturu Lazarevac. I ovoga puta bio je uspešan isprobani recept da se topla ljudska priča o porodičnim  odnosima, partnerskim emocijama i svakodnevnoj borbi sa problemiima pretvori u splet komičnih i duhovitih momenata.  Prvu ocenu dala je publika u Lazarevcu.

predstava 2

Glavnu ulogu tumači Sandra Bugarski, našoj publici je poznatija po liku koji tumači u seriji “Igra sudbine“.  Priča je o kompleksnoj temi (borbi para za potomstvo) predstavljenoj kroz prizmu duhovitosti i nastojanja da se svakodnevni život obogati romantikom.

predstava 3“Naka bude šta bude“ (samo da je muško) predstava je nakon koje je publika izašla sa osmehom na licu. U moru teških tema i loših vesti glumci su im poklonili više od sat vremena smeha i bezbrižnosti.

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA