Na humanitarnom bazaru za Nataliju i Željanu skupljena 121.000 dinara

Humanitarni bazar za Nataliju Stevanović i Željanu Arizanović održan je na platou ispred Rudarske česme u Lazarevcu. Organizator humanitarnog bazara je Udruženje Ujedinjeni za Lazarevac kojem su se pridružili lazarevački privrednici i istaknuti humanitarni pojedinci. Cilj ovog događaja je da se za Željanu i Nataliju koje boluju od retkih bolesti prikupe novčana sredstva za dalje lečenje u inostranstvu.

UJEDINJENI 1Na platou ispred Rudarske česme, održan je humanitarni bazar za Nataliju Stevanović i Željanu Arizanović. Organizator humanitarne akcije je Udruženje Ujedinjeni za Lazarevac. O zdrastvenom stanju ove dve devojčice, i koliko novčanih sredstava je potrebno da se prikupi za njihove dalje terapije i lečenje u inostranstvu, prisutne je upoznala članica Udruženja Gordana Sinđelić. Ona je istakla da ima malo vremena da se prikupi dovoljno sredstava. Pored organizatora, na humanitarnom bazaru su učestvovali i mnogi privrednici kao i istaknuti humanitarni pojedinci.

UJEDINJENI 2Izrazivši zadovoljstvo odzivom građana i zahvalivši se svim članovima na podršci i pomoći, članica udruženja Ujedinjeni za Lazarevac Radmila Tolović-Vasiljević istakla je da ovo nije kraj humanitarnim akcijama. U narednom periodu organizovaće se akcija humanitarnog davanja krvi i akcije prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene porodice.

Na humanitarnom bazaru za Željanu i Nataliju skupljeno je 121.000 dinara za lečenje ove dve devojčice. Lazarevčani su još jednom pokazali svojim delom da su humani ljudi.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Na humanitarnom bazaru za Nataliju i Željanu skupljena 121.000 dinara

  • 2. marta 2021. at 08:06
    Permalink

    Jedna plata u Kolubari,gde se dovukli ludo i repato.Devojčicama sve najbolje

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA