Nov izgled platoa ispred Gradske kuće Lajkovac do pravoslavne Nove godine

Uređenje platoa ispred Gradske kuće u Lajkovcu, ukoliko to vremenski uslovi dozvole, biće završeni do pravoslavne Nove godine, rekao je predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković i dodao da će to biti jedan od novih simbola ove opštine. Samo u novembru mesecu ugovoreni su poslovi u vrednosti od preko 100 miliona dinara a do kraja meseca trebalo bi da počnu radovi i na uređenju lajkovačke zelene pijace, dodao je Živković.

Sve što je planom predviđeno za 2018. godinu, rukovodstvo opštine Lajkovac polako privodi kraju. Među planiranim radovima je uređenje platoa ispred Gradske kuće koji će centru varošice dati novo lice. Među nadolazećim radovima je i uređenje zelene pijace a samo u novembru ugovoren je posao u vrednosti većoj od 100 miliona dinara, izjavio je predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković.

Andrija-Živković

Kada je u pitanju plato ispred gradske kuće na njemu će biti fontana sa dva manja rečna toka u obliku slova L. Deo prostora će da sadrži uzvišenje na kojem će biti postavljena kaskadska fontana, pa će plato biti kombinacija ravnih vodenih površina sa fontanom a čitav prostor biće oplemenjem klupama i zelenilom, dodao je Živković.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA