BeogradLazarevacVesti

Nova filmska ostvarenja tokom vikenda u Centru za kulturu

Tokom jula meseca posetioce Centra za kulturu Lazarevac očekuje bogat filmski sadržaj ali i raznovrstan program u okviru manifestacije „Kulturno leto“.  Od četvrtka do nedelje ljubitelji filma mogu da pogledaju ostvarenja: „Crni telefon“, remek delo horor filma po oceni publike i kritičara, ostvarenje „Mamac“ a za nešto mlađe na programu je film „Malci 2“. Što se programa „Kulturnog leta“ tiče večeras od 19. časova je na repertoaru dečija predstava Puls teatra „Kalamandarija“, dok će 14. jula od 21 čas lazarevački bend „581“ pevati za svoje sugrađane. Sav program i dešavanja istaknuti su na sajtu ove ustanove.

Centar za kulturu

Bioskopski program u Centru za kulturu obeležiće novi filmovi koji se ovih dana emituju i u beogradskim bioskopima. Na programu od 7. jula su „Tor, ljubav i grom“, novo ostvarenje iz „Marvelovog“ studija.

Оvоg leta, naјveća animirana franšiza svih vremena i glоbalni kulturni fenоmen predstaviće nam dо sada neispričanu priču “Mаlci 2: Gruоv pоčеtаk”, о dvanaestоgоdišnјem dečaku kојi mašta da pоstane naјveći super-zlikоvac na svetu.

Marijana Vuković
Marijana Vuković

Za ljubitelje trilera i horora na programu su film „Mamac“ i „Crni telefon“ a u ovom filmskom ostvarenju igra Itan Hok koji je nominovan za Oskara kao i Mejson Tems, koji se po prvi pojavljuje na filmu.

Program Kulturnog leta nastavlja se muzičkim programom a 14. jula od 21 čas na platou ispred Centra za kulturu nastupiće trоčlani akustični bend „581“ koji je nastaо 2016. gоdine. Sviraju dоmaći i strani rоck, pоp, hоuse, funk, RnB…

Kulturno leto

Filmski ali i ostali programi Centra za kulturu istaknuti su na sajtu ove ustanove, na kojem možete pročitati i novi broj časopisa „Nešto lepo“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA