BeogradLazarevacVesti

Nova humanitarna akcija Aktiva žena

Aktiv žena Lazarevca organizovao je još jedno u nizu humanitarno druženje za svoje članice i goste. Skupu su pored Lazarevčana prisustvovali i predstavnici udruženja drugih gradova. Cilj je bio da se prikupljena novčana sredstva iskoriste za kupovinu pelena i drugih svakodnevnih potrepština za decu ometenu u razvoju.

Aktiv-žena

Humanitarna večera je organizovana u restoranu Čudesna šuma, a po rečima predsednice Aktiva žena Zagorke Uskoković, i više nego uspešna jer se odazvao veliki broj humanih ljudi. Mnogo dece kojoj je potrebna pomoć, istakla je Uskoković i podelila zahvalnice svima koji su se priključili akciji.

Uspešno sprovedenom humanitarnom večerom zadovoljna je i sekretarka Aktiva žena Ljiljana Radovanović i najavljuje nove aktivnosti ovog udruženja.

Akciju su pored mnogih organizacija podržali i članovi Udruženja penzionera Lazarevca, koji uvek prisustvuju humanim akcijama sugrađanki.

Humanitarnoj večeri prisustvovao je i državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Darko Božić. On se zahvalio Aktivu žena što su istrajni u svom humanitarnom radu.

Darko Božić
Darko Božić

Ja bih se zahvalio Aktivu žena jer ovo nije prvi put da se organizuju akcije. U zadnjih par godina pokazali su humanost na delu, da prikupljaju pomoć od svojih penzija i usmeravaju ih onima kojima je pomoć potrebna – dodao je Božić.

Zagorka Uskoković
Zagorka Uskoković

Plan je da se ovakve humane akcije održavaju barem jednom mesečno, jer, nažalost, veliki je broj ljudi, a naročito dece, kojima je neophodna pomoć, istakla je predsednica Aktiva žena Lazarevca Zagorka Uskoković.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA