BeogradKulturaLajkovac

NASMEJ SE, POKAŽI ZUBE – Stand up kabare Miodraga Stošića

Večeras 02.04.2018. u velikoj sali Oštine Lajkovac sa početkom u 20 časova, Kulturni centar „Hadži Ruvim“ organizuje stand up kabare Miodraga Stošića „NASMEJ SE, POKAŽI ZUBE“.

Opština Lajkovac

„Nasmej se, pokaži zube“ je veče stand up komedije i šaljivog rokenrola, autorskog karaktera. Sve materijale potpisuje Miodrag Stošić, humorista, radio voditelj i pisac, a performans izvodi uz pomoć svojih prijatelja.

Ovaj nastup tematski pokriva fenomene modernog vremena u kojem naše društvo pokušava da živi i obrađuje ih na šaljiv način. Priča se o tome kako funkcionišemo u svetu društvenih mreža u svetu gde lakše odemo na mesec nego kod prvog komšije na kafu. Da li smo dospeli u fazu postojanja gde svi žele da postanu selebritiji?

Nekad smo morali nešto da uradimo pa postanemo poznati a danas kao da prvo moramo da postanemo poznati da bi smo nešto uradili. Da li je to normalno?

Osim stand up komedije i muzike, biće predtavljene i šaljive pesme iz opusa „Evo zašto se nisam oženio i druge pesme“.

Pored humorističkog dela, kabare sadrži i inserte iz književnog i poetskog opusa autora. Čućete delove knjiga „Mis mokre oči“ i „Mačka bez jedne cipele“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA