LazarevacSportVesti

Nove medalje gimnastičarki Kolubarac Tima

Gimnastičarke Kolubarac tima učestvovale su na Osmomartovskom kupu u ritmičkoj gimnastici u Mladenovcu i postigle sjajne rezultate. Takimičenje je ove godine zbog pandemijske situacije pomereno za 27. mart. Mlađe juniorke osvojile su zlatnu medalju, dok su starije juniore kući ponele bronzu. U solo takmičenju oprobale su se Lazarevčanke Nina Gavrilović i Andriana Đorić koja je osvojila srebrnu medalju u kategoriji lopti.

Gimnastičarke Kolubarac Tima

Na  Osmomartovskom kupu u ritmičkoj gimnastici koji se održao 27. marta u Mladenovcu učestvovale su mlađe i starije juniorke iz Kolubarac Tim-a. Mlađe juniorke su grupnim nastupom osvojile zlatnu medalju uprkos nemogućnosti treniranja u sali usled loše epidemiološke situacije, kao i bolesti i povredama u timu. Starije juniorke osvojile su bronzanu medalju, dok su na B nivou juniorke takođe osvojile bronzu.

Andrijana Đorić
Andrijana Đorić

Lazarevčanka Andriana Đorić učestvovala je u grupnom i solo takmičenju. U grupnom takmičenju osvojila je bronzanu medalju. Oprobala se i u solo nastupu koji joj je doneo srebrnu medalju u kategoriji lopti.

Gimnastičarke Kolubarac Tima
Članovi Kolubarac Tim-a  uveliko se pripremaju za predstojeća takmičenja. Nekoliko timova vredno trenira nadajući se da će u ovoj sezoni izaći na Državno prvenstvo.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA