Nove tribine na fudbalskom stadionu u Rudovcima

Na stadionu ”Milan Simić” fudbalskog kluba ”Radnički” iz Rudovaca trenutno se izvode radovi na rekonstrukciji tribina. Nakon građevinskih radova planirano je postavljanje sedišta u bojama ovog fudbalskog kluba. Radove su obišli predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić sa saradnicima i državni sekretar Bojan Stević.

Rudovci stadion

Radovi na rekonstrukciji tribina na stadionu fudbalskog kluba ”Radnički” iz Rudovaca doprineće početku nove stranice istorije ovog fudbalskog kluba. Tokom obilaska radova, predsednik GO Lazarevac Bojan Sinđelić istakao je da su planirani radovi na fudbalskim stadionima i ostalih uspešnih klubova na teritoriji opštine Lazarevac.

Tribine RudovciDržavni sekretar Bojan Stević istakao je da do sada nije ulagano u investiciono održavanje stadiona ovog fudbalskog kluba. Stević je dodao da će ovo dosta značiti velikom broju navijača koji su prisustvovali utakmicama, i izrazio uverenje da će naredne godine lokalni derbiji dovesti ponovo publiku i oživeti sportski i navijački duh na stadionu.

Obilazak radova RudovciPredsednik kluba Žikica Stojanović, koji je nedavno ponovo izabran u drugom mandatu na čelo ”Radničkog”, izrazio je svoje zadovoljstvo što nakon dugo vremena ovaj stadion dobija novi sjaj.

Stadion uređenje RudovciFK „Radnički“ iz Rudovaca osnovan je 1954. godine. Jedan je od najpoznatijih klubova sa ovog podneblja, sa dugogdišnjom istorijom i tradicijom. Posle Kolubare i Šumadije, ovo je klub koji je u nekadašnjoj Jugoslaviji imao zapaženo mesto u svetu fudbala. Dugo se takmičio u staroj Jugoslaviji u srpskoj ligi sever.

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA