Novi semafori na raskrsnici na Rampi početkom sledeće nedelje

U toku su radovi na vertikalnoj svetlosnoj signalizaciji na raskrsnici ulica Janka Stajčića i Veljka Vlahovića na Rampi. Ova raskrsnica je bila u lošem stanju duži vremenski period jer je često iskakala iz redovnog režima rada pa je lokalno rukovodstvo u dogovoru sa Sekretarijatom za saobraćaj Grada Beograda i preduzećima Beograd put i Putevi Berograda donelo odluku o kompletnoj rekonstrukciji ove raskrsnice i postavljanju novih semafora. Radovi će biti završeni početkom sledeće nedelje, kada će semaforska regulacija saobraćaja ponovo biti uspostavljena, izjavio je za Gem član Veća zadužen za bezbednost u saobraćaju Aleksandar Bulatović.

Veoma prometna raskrsnica ulica Janka Stajčića i Veljka Vlahovića na Rampi već neko vreme ima problem sa semaforima i često je dolazilo do iskakanja iz redovnog režima saobraćaja. Postojeći sistem koji je kontrolisao rad semafora je bilo nemoguće osposobiti za normalno funkcionisanje pa je rukovodstvo opštine Lazarevac donelo odluku o kompletnoj zameni semafora. Radove na ovoj raskrsnici izvodi preduzeće Beograd put.

U pitanju su obimni radovi pa je član Veća opštine Lazarevac zadužen za bezbednost u saobraćaju Aleksandar Bulatović apelovao na sve sugrađane da veoma pažljivo voze dok su radovi u toku i poštuju prednost desne strane.

Kada su radovi na asfaltiranju u opštini Lazarevac u pitanju, Bulatović kaže da je u toku radovi na nekoliko lokacija. U okviru rekonstrukcije centralnih gradskih ulica, u toku su radovi u ulici Đure Jakšića a izvođač je preduzeće Beograd put.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA