BeogradLazarevacVesti

Novine prilikom tehničkog pregleda vozila

Vozače u Srbiji od 5. jula prilikom tehničkog pregleda očekuju novi uslovi i puna primena propisa za tehnički pregled. Vozila bez katalizatora ili DPF filtera neće moći da se registruju. Ovo su delovi izduvnog sistema koji smanjuju emisiju štetnih gasova. U Auto centru “Marić komerc“ proverili smo koliko već sada vlasnici vozila poštuju ove propise i da li smo spremni za novine koje nas čekaju već početkom leta.

maric 1Prilikom registracije i tehničkog pregleda za vlasnike vozila bitna stavka je cena, kao i da li će novine u propisima od 5. jula dodatno opteretiti kućni budžet. U Auto centru “Marić“ izlaze u susret svojim klijentima. Moguće je plaćanje na odloženo do šest meseci i to čekovima građana, administrativnom zabranom, kreditnim i platnim karticama. Na jednom mestu u ovom auto centru možete obaviti: tehnički pregled, registraciju, dobiti registracionu nalepnicu, polisu obaveznog osiguranja i svih drugih vrsta osiguranja kao i zeleni karton.

maric 2Novine su pre svega u delu kontrole emisije izduvnih gasova. Poput zaptivenosti instalacija plinskog uređaja, vlage u kočionoj tečnosti i slično.

maric 3Servis u auto centru “Marić komerc“ je deo mreže nezavisnih auto servisa u Srbiji koja funkcioniše po nemačkom franšiznom konceptu. Ovu mrežu čini 50 najuglednijih auto servisa u Srbiji. Posebna sigurnost je garancija na sve proizvode ali i kvalitet popravki u ovom auto centru.

marić 4Iako ne postoje precizni podaci, kako navode, otprilike 2 300 000 vozila godišnje se registruje u Srbiji, dok je njihova prosečna starost oko 15-16 godina. Od 5. jula očekuju ih novi uslovi provere tehničke ispravnosti.

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA