BeogradLazarevacVesti

Predstava Frenki i Džoni za kraj martovskog i početak apriliskog programa u CZK Lazarevac

„Frenki i Džoni“, kultna pozorišna predstava, prikazuje se u Centru za kulturu Lazarevac,u utorak  30.marta u 19h. Nastupa sjajni glumački duo Sloboda Mićalović, koja je baš za ovo glumačko ostvarenje dobila plaketu „Žanka Stokić“ i Igor Đorđević. Predstava će biti odigrana pod posebnim uslovima i uz poštovanje svih epidemioloških mera.

stelaPrema rečima direktorke Centra za kulturu Lazarevac, Stele Stanišić, u aprilu nas takođe očekuju  pozorišne predstave, pre svega romantične komedije. Nakon predstave „Frenki i Džoni“ održaće se i predstava „Ručni rad“, 21 aprila sa sjajnom glumačkom podelom.

U Centru za kulturu Lazarevac prikazuje se bogat program namenjen deci najmlađeg uzrasta. Film „Stela“ prikazaće se 3.aprila. To je porodični film, koji podseća na fim „Lesi“, izjavila je direktorka Stela Stanišić. Krajem aprila u bioskopima se očekuje i film koji je izazvao velike emocije publike „Dara iz Jasenovca“.

izlozbaU okviru likovnog programa  Centra za kulturu Lazarevac trenutno je u toku izložba Jasne Plavšić ova izložba će trajati do 15. aprila u galeriji “Simonida“. Prvog aprila počinje izložba radova Jasne Terzić Šalinić u Modernoj galeriji. Dok je 22.aprila planirana zajednička izložba Teodore Nikolić, Ognjena Mirkovića i Teodore D. Nikolić. Svi koji dolaze u Centar za kulturu, moraju nositi maske i poštovati propisanu distancu.

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA