Novo album lazarevačkog benda Claymorean dostupan od prvog septembra

Ljubitelji hevi metal zvuka imaće priliku da prisustvuju koncertu kultnog lazarevačkog benda Claymorean koji će se održati 25. avgusta u okviru manifestacije „Kulturno leto“, na letnjoj sceni Centra za kulturu Lazarevac. Claymoren kombinuje tradicionalne i „power“ elemente u svojoj muzici, sa epskim uticajima. Na nedavno održanom koncertu u Kragujevcu, bend je oduševio prisutne, a u planu je izlazak albuma u digitalnom izdanju na kome je bend dugo radio i čije se objavljivanje očekuje u septembru, izjavio je Vladimir Garčević, frontmen benda.

U okviru manifestacije „Kulturno leto“, na letnjoj sceni Centra za kulturu Lazarevac, 25. avgusta održaće se koncert kultnog lazarevačkog benda Claymorean. Prema rečima Vladimira Garčevića, frontmena benda, ljubitelji hevi metal muzike imaće priliku da prisustvuju ovom koncertu i u svom rodnom Lazarevcu.

Claymorean bend nedavno je održao koncert u Kragujevcu, publika je bila oduševljena, dok su utisci još uvek jaki, izjavio je Vladimir, i dodao da je sam početak koncerta bio malo problematičan zbog vremenskih nepogoda koje su zadesile to veče Srbiju, ali su ipak zadovoljni kako je koncert prošao.

Vladimir Garčević
Vladimir Garčević

Eulogy for the Gods, naziv je novog albuma, za kalifornijski StormSpell Records, trećeg u dosadašnjoj karijeri pod aktuelnim imenom (sastav se ranije zvao Claymore) koji će u digitalnom izdanju ljubiteljima ove vrste muzike biti dostupan od prvog septembra. Tekstovi pesama sa ovog albuma se bave životnim temama koje su proktane kroz elemente fantastike.

Predvođen bračnim parom Garčević, sastav je iskoristio težak period pandemije korona virusa i završio sve poslove oko novog albuma čiji izlazak sa nestrpljeljem očekuju kako oni sami, tako i ljubitelji ovog pravca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA