KulturaLazarevacVesti

Lazarevačke avanture Pipi duge čarape

Na platou ispred Centra za kulturu Lazarevac odigrana je predstava za decu „Avanture Pipi duge čarape“ u produkciji „Hajde obraduj dan“. U pitanju je originalna priča o najjačoj devojčici na svetu koja je, u ovoj uzbudljivoj avanturi punoj  neočekivanih obrta, uz pomoć najboljeg druga Sime, poštara Miće, baka Milke i dece, uspela  da  nadmudri kradljivce  i spasi dragoceno blago.

Avanture Pipi duge čarape

Dečija predstava „Avanture Pipi duge čarape“, odigrana na letnjoj sceni Centra za kulturu Lazarevac, edukativnog je karaktera koja ima za cilj da decu nauči šta je pravo prijateljstvo. Ujedno je i podsetnik za svako dete da nikada ne zaboravi da su naše najdragocenije blago ljudi koje volimo, izjavila je glumica Tatjana Milanov.

Dečija predstava Kulturno leto

Mališani uživaju u ovoj predstavi, koja je i interaktivna i omogućava da publika učestvuje u njoj. Namenjena je publici  od dve do 12 godina, sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima i originalnom muzikom.

Avanture Pipi duge čarape

Predstava “ Avanture Pipi duge čarape “ na repertoaru je već dve godine  i izvedena je preko 100 puta. Ova predstava se menjala od trenutka od kada je nastala i menja se na osnovu toga kako deca reaguju na nju.

Produkcija „Hajde obraduj dan“ u svom repertoaru ima 14 predstava. Projekti koje su realizovali na teritoriji grada Beograda su pozorište „Učilište“, „Atrakcije“ kao i pozorište „Dugodevnica“. Trenutno je u planu da se projekat pozorište „Učilište“ realizuje na teritoriji Palića.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA