BeogradLazarevacVestiZabava

Novo dečije igralište u MZ Zagorka Dragović

U Mesnoj zajednici Zagorka Dragović izgrađeno je novo dečije igralište, kako je i obećalo rukovodstvo opštine Lazarevac. Igralište je sa saradnicima obišao predsednik opštine Bojan Stević koji je rekao da je u planu da se ove godine izgradi ukupno devet igrališta u različitim mesnim zajednicama. Stević je najavio da će uskoro početi izgradnja kanalizacione mreže u Mesnoj zajednici Zagorka Dragović i delu Gornjeg grada.

MZ Zagorka Dragović

Novo dečije igralište dobili su i mališani Mesne zajednice Zagorka Dragović. Predsednik opštine Bojan Stević obilazeći novoizgrađeni mobilijar najavio je da uskoro počinje izgradnja kanalizacione mreže u ovoj mesnoj zajednici i delu Gornjeg grada, nakon čega će uslediti asfaltiranje puteva gde će biti postavljena kanalizacija.

MZ Zagorka Dragović

Čelnicima opštine Lazarevac na novom dečijem igralištu se zahvalio predsednik Mesne zajednice Zagorka Dragović, Goran Kostić.

Za ovu godinu planirano je da bude izgrađeno ukupno devet dečijih igrališta, a nove mobilijare dobila su već deca u Vrbovnu, Leskovcu i Mesnoj zajednici Zagorka Dragović.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA