BeogradLazarevacVesti

Novo igralište za mališane u Čibutkovici

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević obišao je sa saradnicima i predstavnicima Mesne zajednice Čibutkovica igralište sa multifunkcionalnom podlogom. Ovo igralište će moći da koriste deca iz područnog odeljenja Osnovne škole „Mihailo Mladenović Selja“. Stević je istakao da će u narednom periodu biti urađen parterni deo oko igrališta, rasveta i sigurnosne kamere. Do kraja godine shodno vremenskim uslovima, biće urađeno još deset igrališta u drugim mesnim zajednicama, dodao je Stević.

Igralište sa multifunkcionalnom podlogom u dvorištu izdvojenog odeljenja Osnovne škole “ Mihailo Mladenović Selja“ u Čibutkovici je završeno. Igralište je sa saradnicima obišao predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević, koji je ovom prilikom istakao da je ovo samo jedno u nizu igrališta koje je urađeno za najmlađe i dodao da će do kraja godine biti izgrađeno još deset igrališta.

Stević je podsetio da je u područnoj školi ove mesne zajednice u prethodna tri meseca zamenjena celokupna stolarija na školi, kao i izolacija sa unutrašnje strane, zamenjen je  krov i oluci. U narednom periodu predsednik je najavio radove na spoljašnosti škole što podrazumeva uređenje fasade sa izolacijom.

Predsednik Mesne zajednice Čibutkovica Slađan Ivković, zahvalio se predsedniku opštine na izgradnji igrališta.

Direktorka škole Zora Gajić iznela je niz pohvala na račun rukovodstva opštine, i istakla da je urađeno mnogo toga u prethodnom periodu.

U narednih par meseci planirani su i radovi na objektu isturenog odeljenja predškolske ustanove „Rakila Kotarov Vuka“ u Čibutkovici. Početkom naredne godine počeće i radovi na putnoj infrastrukturi u ovom delu opštine.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA