BeogradLazarevacVesti

Rekonstruisana ulica Milana Kojića u Lazarevcu

Ulica Milana Kojića u Mesnoj zajednici 19. septembar u dužini od 350 metara je rekonstruisana. U dogovoru sa meštanima ove ulice, u sklopu rekonstrukcije, Javno preduzeće za komunalnu privredu „Lazarevac“ izvršilo je zamenu dotrajale vodovodne mreže. Ovom prilikom zamenjeno je 420 metara cevi FI 110, i 300 metara FI 63, izjavio je prilikom obilaska radova predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević i dodao da će tokom sutrašnjeg dana u potpunosti biti završeni i trotoari u ovoj ulici.

Ulica Milana Kojića

Ulica Milana Kojića, duga 350 metara, koja se nalazi u Mesnoj zajednici 19. septembar, na zahtev meštana je u potpunosti rekonstruisana. Izvođač ovih radova bio je Beograd put u dogovoru sa investitorom, Javnim preduzećem Putevi Beograda. Ovom prilikom izvršena je i zamena vodovodne mreže koja je bila u lošem stanju, rekao je predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević prilikom obilaska radova na asfaltiranju ove ulice.

Bojan Stević
Bojan Stević

Želja stanovnika ove ulice bila je izgradnja toplifikacione mreže, ali se od toga za sada odustalo jer se nisu stekli uslovi za proširenje kapaciteta.

Ulica Milana Kojića

Ukoliko vremenski uslovi budu povoljni, krajem ove nedelje počeće završne pripreme za asfaltiranje ulice Prote Čede u kojoj je u potpunosti zamenjena vodovodna mreža. U pitanju je ulica koja spaja mesne zajednice Stanislav Sremčević Crni i Šopić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Rekonstruisana ulica Milana Kojića u Lazarevcu

  • Vlasta Stratimirovic

    Velika stvar za nas lokalce i treba da se kaze da je za trotoar za pesake koriscen najbolji kamenstruganik iz mionice.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA