Novogodišnja bajka u OŠ “Vuk Karadžić“

Povodom predstojećih praznika učenici i nastavnici osnovne škole “Vuk Karadžić“ su u okviru projekta “Novogodišnja bajka“ uredili svoju školu, nekoliko scena među kojima su irvasi, Deda Mraz, Eskimsko selo i novogodišnje dekoracije. Uređenje škole prate i brojne predstave i priredbe a finale je 26. decembra kada se organizuje Novogodišnja žurka.

Snežne pahulje, novogodišnje zvezde, snežne kraljice, brojne dekoracije, scene za fotografisanje, irvasi, kočije, Deda Mraz, kamin, sve to je pripremljeno za učenike, njihove roditelje i zaposlene osnovne škole “Vuk Karadžić“ u Stepojevcu. Po rečima direktorke Verice Anđelić u projekat “Novogodišnja bajka“ bili su uključeni svi, a odeljenja su se čak i takmičila u svojoj kreativnosti.

U duhu praznika učenici su učestvovali u brojnim humanitarnim akcijama, a ova praksa će biti nastavljena i nakon praznične pauze.

Prema uputstvu Ministarstva prosvete ovaj deo polugodišta za učenike OŠ “Vuk Stefanović Karadžić“ se završava u petak 29. decembra, a časovi od ponedeljka 31. decembra biće nadoknađeni 12. januara. Prvo polugodište se zvanično završava krajem januara, nakon školske slave Svetog Save. Direktorka škole Verica Anđelić ističe da je ovaj deo polugodišta bio izuzetno uspešan i prepun raznovrsnih aktivnosti i uspešnih projekata.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA