Planirano uvećanje za 20 odsto budžeta JPKP “Lazarevac”

Prema Planu poslovanja JPKP “Lazarevac” koji će uskoro razmatrati odbornici skupštine opštine Lazarevac, osnovni budžet je uvećan za dvadeset odsto u odnosu na tekuću godinu, što je veliki napredak i uspeh istakao je direktor ovog preduzeća Ivan Milić. Milić je naglasio da je plan i program realan i usklađen sa mogućnostima opštine i najavio da će i u narednoj godini biti opredeljena sredstva za nova izvorišta i revitalizaciju bunara.

Zahvaljujući saradnji rukovodstva GO Lazarevac i JPKP ”Lazarevac” Plan i program rada ovog preduzeća za 2019. godinu je već definisan i uskoro će biti pred odbornicima Skupštine GO Lazarevac. Po rečima direktora Ivana Milića, budžet je veći za 20 odsto, ali je plan realan i u skladu sa mogućnostima opštinskog budžeta.

Ivan Milić, vd direktora JPKP "Lazarevac"
Ivan Milić, vd direktora JPKP “Lazarevac”

Među najznačajnijim tačkama ovog Plana i programa svakako su investicije namenjene revitalizaciji postojećih i izgradnji novih izvorišta.

Planom je predviđeno i redovno izmirenje obaveza za utrošenu električnu energiju, što je bio jedan od ključnih problema ovog preduzeća u prethodnom periodu.

Deo plana za narednu godinu su i investicije u kupovinu nove mehanizacije i modernizaciju voznog parka, odnosno radnih mašina, koje su osnovna sredstva JPKP “Lazarevac”, direktor Ivan Milić se zahvalio rukovodstvu opštine i članovima veća na razumevanju kada je rešavanje ovog problema u pitanju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA