BeogradLazarevacSportVestiZabava

„Novogodišnje igrarije“ okupile veliki broj mališana

Nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije kovida19, Predškolska ustanova „Rakila Kotarov Vuka“ organizovala je u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ tradicionalnu manifestaciju „Novogodišnje igrarije“. Na igrarijama je učestvovalo 16 grupa, šest celodnevnih, pet pripremno predškolskog programa i pet mešovitih grupa. U takmičarskom delu programa mališani su se nadmetali u 4 discipline koje su bile primerene njihovom uzrastu. Manifestacija je imala humanitarni karakter jer je novac od prodatih ulaznica namenjen za lečenje dečaka Koste Leševića.

Novogodišnje igrarije

Predškolska ustanova „Rakila Kotarov Vuka“ organizovala je u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ tradicionalnu manifestaciju „Novogodišnje igrarije“ u kojoj je učešće uzelo 16 vrtićkih grupa.

Novogodišnje igrarije

Manifestacija je, na radost mališana i njihovih vaspitača, održana nakon dvogodišnje pauze, prouzrokovane pandemijom koronavirusa. Mališani su se nadmetali u 4 discipline koje su bile primerene njihovom uzrastu.

Novogodišnje igrarije

Deca nisu krila zadovoljstvo učešćem na „Novogodišnjim igrarijama“. Neko želi da postane profesionalni košarkaš, neko odbojkašica, a ima onih koji svoju karijeru žele da grade u Čikagu.

Novogodišnje igrarije

Pored „Novogodišnjih igrarija“, Predškolska ustanova „Rakila Kotarov Vuka“ organizovala je na platou kod Rudarske česme i humanitarni bazar, a sav novac je bio namenjen za lečenje dečaka Koste Leševića.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA