BeogradLazarevacSportVesti

Novogodišnji koktel Akademije fudbala Lazarevac

Akademija fudbala Lazarevac, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, organizovala je drugu godinu zaredom koktel u holu Centra za kulturu Lazarevac. Akademija fudbala Lazarevac postoji više od godinu i po dana a njen cilj je da se deca nauče pravim vrednostima i usmeravaju ka zdravim stilovima života. Ovom prilikom deci su uručeni novogodišnji paketići, a rukovodstvo Akademije svojim sugrađanima je poželelo uspešnu 2020. godinu.

Koktel za mlade fudbalere i njihove roditelje organizuje se drugu godinu zaredom i dobra je prilika da se sumiraju rezultati. Akademija fudbala Lazarevac postoji skoro dve godine a njen predsednik Zoran Stoisavljević kaže da je zadovoljan radom u protekloj godini, te da je, zajedno sa sekcijama iz Arapovca i Junkovca broj mališana udvostručen pa Akademija broji više od 130 polaznika. Za sve njih ovom prilikom organizovana je podela novogodišnjih poklona koju je finansiralo rukovodstvo Akademije.

Cilj Akademije fudbala je da afirmiše zdrave stilove života i animira mlade da se bave sportom. Pored samog fudbala, deca pohađaju časove plivanja, engleskog jezika, veronauke i korektivne gimnastike, koji se održavaju u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“. U narednom periodu planiraju se seminari o zdravoj ishrani dece, a tokom aprila meseca u saradnji sa Fudbalskim klubom Partizan biće sproveden crno – beli vikend.

Nakon kratke pauze zbog novogodišnjih i božićnih praznika, Akademija nastavlja sa radom, a prvi časovi i treninzi počeće u nedelju 12. januara.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA