Novogodišnji koktel i paketići Pokreta socijalista Lazarevac

Prvog dana Nove godine po julijanskom kalendaru, Opštinski odbor Pokreta socijalista Lazarevac organizovao je tradicionalni novogodišnji koktel u restoranu Posejdon. Koktelu su, pored članova i simpatizera stranke, prisustvovali visoki funkcioneri Pokreta socijalista i drugih stranaka. Među gostima bio je i ambasador Kube u Srbiji Gustavo Tristo del Todo. Ovom prilikom aktivisti Pokreta socijalista podelili su mališanima oko 40 novogodišnjih paketića.

Za Opštinski odbor Pokreta socijalista Lazarevac godina za nama je bila veoma uspešna, naročito kada je u pitanju broj članova i aktivista. Predsednik lazarevačkog odbora Vladimir Ilić posebnu pažnju ističe na rad omladine u ovoj stranci. Ilić kaže da je zadovoljan kako su članovi koje je stranka delegirala na javne funkcije obavljali svoju dužnost tokom prošle godine, a u cilju jačanja naše zemlje. Cilj Pokreta socijalista je stvaranje bolje Srbije i lepše perspektive za najmlađe.

Vladimir Ilić, predsednik lazarevačkog odbora Pokreta socijalista
Vladimir Ilić, predsednik lazarevačkog odbora Pokreta socijalista

Predsednik lajkovačkog odbora Pokreta socijalista Živorad Bojičić izrazio je zadovoljstvo kako odbori u Lajkovcu i Lazarevcu sarađuju, ističući da dobar odnos dva odbora doprinosi poslovnim uspesima obe opštine i izrazio nadu da će ona biti još uspešnija i bolja. On je građanima obe opštine uputio novogodišnje čestitke.

Živorad Bojičić, predsednik lajkovačkog odbora Pokreta socijalista
Živorad Bojičić, predsednik lajkovačkog odbora Pokreta socijalista

Među gostima Pokreta socijalista bio je i ambasador Kube u našoj zemlji, Gustavo Tristo del Todo. On ističe da nije prvi put u Lazarevcu i dodao da je naišao na vrlo lep prijem domaćina.

Već po tradiciji, članovi Pokreta socijalista obradovali su najmlađe i podelili im novogodišnje paketiće. Ovom prilikom podeljeno je oko 40 paketića, uz poruku da nam Nova godina donese boljitak na poslovnom i privatnom planu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA