Novogodišnji koktel OO SNS Lazarevac

Opštinski odbor SNS u Lazarevcu desetu godinu za redom organizovao je tradicionalni Novogodišnji koktel u Centru za kulturu. Prisutnim simpatizerima, članovima i prijateljima stranke, reči dobrodošlice uputili su predsednik lazarevačkih naprednjaka Bojan Stević, predsednik opštine Bojan Sinđelić i predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić, koji je naprednjacima čestitao dobre rezultate i pohvalio rad opštinske organizacije u Lazarevcu.

Predsednik lazarevačkih naprednjaka iskoristio je priliku da sumira rezultate rada opštinske organizacije SNS-a ali i rad uprave GO Lazarevac. Ova godina bila je uspešna za Lazarevac a u 2019. godini Lazarevčani mogu očekivati nove investicije i radove. Po prvi put u istoriji GO Lazarevac budžet opštine za narednu godinu biće milijardu i 217 miliona dinara, a beogradska Direkcija veliki deo novca opredelila je za nastavak izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže. Veliku zahvalnost dugujemo gradu Beogradu i Vladi RS. Nastavićemo da sledimo jasnu politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića i želimo svim sugrađanima da čestitamo predstojeće praznike, poručio je Stević.

Bojan Stević
Bojan Stević

Bojan Sinđelić, predsednik GO Lazarevac i član Glavnog odbora SNS-a čestitao je svojim kolegama na dobrim rezultatima. Zahvalio je aktivistima i članovima stranke na angažovanju i dodao da su upravo oni snaga ove političke organizacije i njeni najbolji operativci.

Bojan Sinđelić
Bojan Sinđelić

Predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić pohvalio je rad opštinske organizacije Srpske napredne stranke u Lazarevcu ali i opštinsko rukovodstvo na rezultatima, po pitanju funkcionisanja lokalne samouprave. Glišić se zahvalio članovima stranke i poželeo im da buduća godina bude još uspešnija.

Darko Glišić
Darko Glišić

Pored brojnih gostiju iz kulturno-političkog života opštine Lazarevac, pristalica i članova stranke, koktelu OO SNS-a prisustvovali su i predsednici opština Lučani, Lajkovac i Gornji Milanovac, kao i koalicioni partneri stranke i narodni poslanici.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA