Udruženje građana “Ujedinjeni za Lazarevac”organizovalo manifestaciju “Novogodišnje sokače”

Udruženje građana “Ujedinjeni za Lazarevac” i ove godine organizovalo je manifestaciju “Novogodišnje sokače”. Kraj kalendarske godine udruženje je sa svojim sugrađanima obeležilo prigodnim programom. Za najmlađe, Deda Mraza je delio paketiće, dok je za starije organizovana žurka i nastup benda “Raspuštena banda”. Novogodišnje druženje organizovano je na platou Tržnog centra “Milenijum” ispred prostorija udruženja.

Članovi udruženja građana “Ujedinjeni za Lazarevac” pred sam kraj 2018. godine svojim sugrađanima priredili su novogodišnje druženje. Korisnicima Dnevnog centra sa smetnjama u razvoju i deci, uručeni su paketići koje su pripremili članovi udruženja. Prostorije udruženja posetio je i Deda Mraz koji je imao samo reči hvale za dobre ljude iz ove organizacije.

Pripreme za novogodišnje sokače trajale su više od mesec dana. Za to vreme članice udruženja, koje su pre godinu dana osnovale Žensku mrežu, pravile su ukrase u humanitarne svrhe i u cilju prikupljanja sredstava za paketiće.

Sumirajući ovu godinu, predstavnici udruženja građana “Ujedinjeni za Lazarevac”, rekli su da je bila uspešna i da su kroz akcije uspeli da pomognu brojnim porodicama. Svoj rad ne mere kroz cifre i novac, već podršku koju pružaju, a nje ima i na pretek. Tako će, kažu, biti i u nastupajućoj godini.

Nemanja Tanasijević, Ujedinjeni za Lazarevac
Nemanja Tanasijević, Ujedinjeni za Lazarevac

Nakon podele paketića za najmlađe, naši stariji sugrađani druženje su nastavili uz tople napitke, kuvano vino i rakiju. Zabavljao ih je i bend “Raspuštena banda” a uz pesmu i osmehe poželeli su svim Lazarevčanima uspešnu Novu Godinu, punu zdravlja, mira i blagostanja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA