Novogodišnji kviz znanja u OŠ „Dule Karaklajić“

U Osnovnoj školi „Dule Karaklajić“, tradicionalno pred kraj godine, organizovan je kviz znanja koji su pripremili učenici sa svojim nastavnicima. Novogodišnji kviz je manifestacija koja se organizuje više od 20 godina i dobra je prilika da učenici na zabavan način pokažu svoje znanje iz raznih oblasti, rekao je direktor škole Miroslav Davidović. Nakon završetka kviza, kao i ranijih godina, organizovana je lutrija i podeljeni vredni pokloni najboljim učenicima.

Novogodišnji kviz znanja je tradicija koja traje preko 20 godina a podjednako joj se raduju i nastavnici i učenici koji se takmiče u dve grupe. Po završetku kviza organizovana je i novogodišnja lutrija i podeljene vredne nagrade najboljima. Ovo je jedna od aktivnosti koja je karakteristična za ovo doba godine a učenicima s vremena na vreme treba priuštiti i zabavu i na taj način učiniti sadržajnijim školski život, rekao je direktor Osnovne škole „Dule Karaklajić“ Miroslav Davidović.

Svojim učenicima, direktor škole Davidović poželeo je pre svega zdravlje i da u narednoj godini stiču nova znanja a u tome će im svesrdno pomoći njihovi nastavnici.

Među poslednjim vannastavnim aktivnostima u ovoj školi, za ovu godinu, biće organizacija novogodišnje žurke za učenike sedmog i osmog razreda, koja će biti održana 27. decembra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA