Obeležen dan škole „Milorad Labudović Labud“ iz Baroševca

Osnovna škola „Milorad Labudović Labud“ iz Baroševca svečanom akademijom obeležila je u četvrtak, 29. decembra dan škole. U svečanoj priredbi učestvovao je veliki broj đaka i njihovih nastavnika u prisustvu roditelja. Ovo je bila dobra prilika da se predstave brojni uspesi učenika jedne od najstarijih škola sa teritorije opštine Lazarevac. Direktorka škole Ljiljana Ilić svim učenicima, kolegama i građanima poželela je srećnu novu 2023. godinu uz dobro zdravlje, pozitivne misli i mudre odluke.

Dan škole Milorad Labudović Labud

Jedna od najstarijih osnovnih škola na teritoriji opštine Lazarevac, „Milorad Labudović Labud“ iz Baroševca, svečanom akademijom obeležila je dan škole. Ovo je bila dobra prilika da se sumiraju rezultati u godini na izmaku i da se pomenu uspesi đaka koji ni tokom 2022. godine nisu izostali.

Dan škole Milorad Labudović Labud iz Baroševca

U prigodnom programu učestvovali su učenici od prvog do osmog razreda, i izdvojenih odeljenja iz Strmova i Bistrice.

Dan škole Milorad Labudović Labud

U ovoj školi sa ponosom su predstavili i prvi broj književnog časopisa „Labudova krila“, koji je koncipiran da promoviše likovne i literarne radove učenika.

Ljiljana Ilić
Ljiljana Ilić

Direktorka škole „Milorad Labudović Labud“ Ljiljana Ilić svim učenicima, kolegama i građanima čestitala je predstojeće novogodišnje i božićne praznike, poželevši svima dobro zdravlje, pozitivne misli i mudre odluke u 2023. godini.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA