Bajkeri u novogodišnjoj akciji na platou kod Rudarske česme

Lazarevački bajkeri i ljubitelji dvotočkaša iz okolnih gradova, obučeni u odela Deda mraza organizovali su na platou kod Rudarske česme druženje sa mališanima i tom prilikom im podelili slatkiše. Druženje je organizovano u sklopu manifestacije „Trg bajki“ koja se sastoji od predstava, performansa i drugih zabavnih sadržaja za najmlađe Lazarevčane.

U želji da najmlađim Lazarevčanima ulepšaju novogodišnje i božićne praznike, bajkeri iz opštine Lazarevac i okolnih sredina organizovali su druženje sa mališanima na platou kod Rudarske česme. Oni su u kostimima Deda mraza deci delili slatkiše, uz muziku i sjajnu atmosferu. Druženje ljubitelja dvotočkaša sa mališanima organizovano je u okviru manifestacije „Trg bajki“, na kojoj su deca imala priliku da uživaju u bogatom programu koji se sastoji od predstava, svetlećih figura i ostalih zabavnih sadržaja.

Mališani nisu krili zadovoljstvo atmosferom u centru Lazarevca i druženjem sa bajkerima. Mnogi od njih su poželeli su da se slikaju na motorima.

Bajkeri su svim mališanima čestitali predstojeće praznike, u želji da imaju bezbrižno detinjstvo sa mnogo osmeha, igre i druženja sa vršnjacima. Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Gradske opštine Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA