BeogradLazarevacObrazovanje

Obeležena školska slava Sveti Sava u Županjcu i podeljeni paketići deci

Savet Mesne zajednice Županjac organizovao je, povodom školske slave Svetog Save, podelu paketića deci u Osnovnoj školi „Mihajlo Mladenović Selja“, u područnom odeljenju u Županjcu. Ovom prilikom podeljeno je oko 100 paketića osnovcima, deci u vrtiću i svim mališanima do 12 godina. Savet Mesne zajednice Županjac svim đacima čestitao je školsku slavu, a učenici su ovom prilikom nakon ceremonije rezanja slavskog kolača izveli priredbu u čast prvog srpskog prosvetitelja.

Školska slava Sveti Sava u Županjcu

U Osnovnoj školi „Mihajlo Mladenović Selja“, u područnom odeljenju u Županjcu obeležena je školska slava Sveti Sava. Tim povodom Savet ove zajednice organizovao je podelu paketića svim mališanima školskog i predškolskog uzrasta. Nakon ceremonije rezanja slavskog kolača, upriličena je priredba učenika u čast prvog arhiepiskopa i prosvetitelja Svetog Save.

Podela paketića u Županjcu

Predsednik Mesne zajednice Županjac Aleksandar Đorđević zahvalio se svima koji su u poslednje vreme uložili sredstva u ovu školu kako bi se renovirale učionice i zamenila stolarija, a đacima obezbedilo bolje grejanje.

Ovom prilikom podeljeno je oko 100 paketića svoj deci u Županjcu koja su do 12 godina starosti, kaže potpredsednik Saveta ove mesne zajednice Miloš Janković.

Školska slava Sveti Sava u Županjcu

Direktorka Osnovne škole „Mihajlo Mladenović Selja“ Jasmina Veselinović zahvalila se Mesnoj zajednici Županjac na donaciji paketica i renoviranju jednog dela škole i školske sale.

Školska slava Sveti Sava u Županjcu protekla je u svečanoj atmosferi, a učenici su uz pomoć učiteljice pripremili prigodan program posvećen prvom srpskom prosvetitelju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA