Ujedinjeni za Lazarevac „Obrokom od srca“ usrećili naše sugrađane

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ organizovalo je četvrtu godinu zaredom humanitarnu akciju „Svetosavski obrok od srca“ . Akcija je održana  ispred marketa „Tamara“ u Mesnoj zajednici Šopić a korisnicima socijalne pomoći podeljeni su paketi osnovnih životnih namirnica, kao i topli obroci. Ovu inicijativu su podržali brojni sponzori, pre svega picerije, pekare i ugostitelji. Manifestacija “Svetosavski obrok od srca“ nastala je sa idejom da praznike učini lepšim i samo je jedna u nizu od akcija koje ovo udruženje oragnizuje tokom cele godine.

Obrok od srca

Humanitarna akcija „Svetosavski obrok od srca“ održana je četvrti put u Lazarevcu u organizaciji udruženja Ujedinjeni za Lazarevac. Uprkos lošem vremenu, akcija je realizovana zahvaljujući humanim ljudima iz udruženja ali i brojnim privrednim subjektima i restoranima koji su podržali ovu akciju. Sugrađanima sa lošijom ekonomskom situacijom i korisnicima socijalne pomoći deljeni su artikli osnovnih životnih namirnica i topli obroci, rekla je u izjavi za RTV GEM članica omladinske mreže Katarina Doganjić.

Manifestacija “Svetosavski obrok od srca“ nastala je sa idejom da praznike učini lepšim a ljudima koji su u lošijoj materijalnoj situaciji vrati nadu u bolje dane. Zahvalnost dugujemo svima koji su prepoznali našu ideju i dobru volju da usrećimo naše sugrađene, a njih je iz godine u godinu sve više, kaže Katarina Doganjić.

„Svetosavski obrok od srca“ i ove godine realizovan je uspešno na zadovoljstvo organizatora. Sudeći po osmesima naših sugrađana koji su došli po obrok, čini se da je i njima bilo zadovoljstvo što su na praznik Svetog Save, po ovako hladnom danu, ovi topli obroci zagrejali i njihova srca i dali im nadu da o njima neko brine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA