LazarevacVesti

Objavljene preliminarne liste u PU „Rakila Kotarov Vuka“

Predškolska ustanova „Rakila Kotarov Vuka“ objavila je preliminarne liste primljene dece za radnu 2021/2022. godinu. Ukupno su podneta 492 zahteva, a roditelji čija deca nisu primljena po konkursu imaju pravo žalbe do 16. juna, a razmatranje će se sprovoditi od 17. do 25. juna. Roditelji mogu putem elektronske uprave da podnesu zahtev za odbijenicu, kako bi, uz subvencije upisali dete u privatni vrtić.

PU "Rakila Kotarov Vuka"

Na adresu predškolske ustanove „Rakila Kotarov Vuka“ za prijem dece za radnu 2021/2022. godinu stigla su ukupno 492 zahteva, a preliminarne liste su na svim objektima ove ustanove objavljene 7. juna. Roditelji čija deca nisu primljena po konkursu pravo žalbi imaju do 16. juna.

PU "Rakila Kotarov Vuka"

Liste koje su istaknute na ulazima vrtića nisu konačne, izjavila je glavna medicinska sestra u Predškolskoj ustanovi „Rakila Kotarov Vuka“ Gordana Kulić i zamolila roditelje za strpljenje. Ona je dodala da se nada proširenju kapaciteta od četiri vrtićke grupe, a to bi bio najsavremeniji vrtić u našoj opštini.

Gordana Kulić
Gordana Kulić

Roditelji koji nisu zadovoljni preliminarnim listama žalbe mogu podneti do 16. juna na imejl adresu upisdece.pu.la@gmail.com. Zahtev za dobijanje odbijenica roditelji mogu da podnesu putem elektronske uprave, kako bi im bilo omogućeno da dete upišu u jedan od privatnih vrtića uz subvencije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA