Sve zapaženiji talenat mladog lazarevačkog bubnjara Petra Milutinovića

Petar Milutinović, dokaz je da rock n roll i dalje “živi” i ima svoju publiku. Mladi Lazarevčanin Petar sa samo dve i po godine, počeo je da svira bubnjeve i time nastavio porodičnu tradiciju na opšte oduševeljenje svojih ukućana.

Mladi bubnjar Petar

Petar Milutinović počeo je sa nastupima već od svoje pete godine i do sada je nastupao sa više poznatih bendova ali i samostalno uz tzv matricu.

 

Prema rečima mladog Petra, najdraže svirke su mu bile sa poznatim bendom Van Gogh, sa kojim je nastupao više puta širom zemlje, čime je postao njihov počasni član i prijatelj.

Mladi bubnjar Pera

Petar je učesnik mnogih festivala među kojima su Kiss rock fest – Kisač 2018, Ladef – Lazarevac 2019 i 2020, na kojem je osvojio drugo mesto u kategoriji solo izvođača. Od 2017. godine pohađa privatnu školu bubnjeva koju vodi naš poznat bubnjar Igor Melešević. Redovno nastupa kao gost muzičke škole „Marko Tajčević“ iz Lazarevca, kao pratnja hora i kao solo izvođač.

Što se tiče planova za ovu godinu, Petar nam kaže da su ugovoreni nastupi na Festivalu uličnih svirača u Novom Sadu kao i Wind rock festivalu u Vršcu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA