Objavljene preliminarne liste upisane dece u vrtiće

Beogradski vrtići objavili su danas preliminarne liste upisane dece na ovogodišnjem konkursu na kome je ponuđeno oko 14.000 slobodnih mesta, izjavio je gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak. Preliminarne liste istaknute su danas na objektu „Detinjstvo“ i „Dečje carstvo“ i na sajtu www.pulazarevac.rs .

Roditelji čija deca ne budu primljena po konkursu ili ne budu zadovoljni odlukom upisne komisije, mogu da podnesu žalbu od 06.06-15.06.2022. godine. Žalbe upućujete putem mejla ustanove na upisdece.pu.la@gmail.com . Žalba mora da sadrži: Ime (ime roditelja) i prezime deteta, datum rođenja, delovodni broj zahteva, razlog podnošenja žalbe, datum podnošenja žalbe,potpis i broj telefona roditelja. Upisne komisije će razmatrati žalbe od 16.06-24.06.2022. godine.

Slavko Gak rekao je da se u proseku odobri oko 40 odsto žalbi, budući da se najčešće radi o specifičnim slučajevima gde se naknadno mora dokumentovati prioritet. Dodao je da će se tokom leta svuda gde je to moguće odobravati proširenje kapaciteta i do 20 odsto, tako da roditelji koji danas nisu na listi ne treba da brinu jer će u vrtićima biti dovoljno mesta za njihovu decu.

Preliminarne liste možete pogledati na linku: https://www.pulazarevac.rs/

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA